Na blogu nejsou nabízeny žádné soubory ke stažení / No downloads on the blog. HP

neděle 25. října 2009

IGNITOR - GENIÁLNĚ BLBÉ ALBUM

Před dvěma lety jsem si něco pochrochtal, když se v mém korýtku vrtělo druhé album texasanů IGNITOR - Road Of Bones. Tehdejší zpěvačce skupiny Erice Swinnich bych se teda do kalhotek raději nedíval, protože kdo ví, co by tam člověk uviděl za reprodukční aparát! Zástupy chlapů by jí mohly její metalový projev závidět! IGNITOR předloni nabízeli heavy metal jak řemen. A letos ?!! Nové album The Spider Queen! Uvítá vás obal, za který by student prvního stupně základní školy dostal pětku. Já bych jej ocenil jedničkou , protože takové obálky miluji. Ale běda přeběda při puštění disku!!Kde IGNITOR našli zpěváka Jasona McMastera? Ne snad v kurníku mezi slepicemi nebo v lese na giboním bále!? Při jeho falešném kvílení vám z uší vyrostou lopuchy, kterými se budete ovívat jako sloni, abyste neomdleli! Do toho IGNITOR hrnou power/heavy metal. Ale jak! Dětskými hrabičkami honit petanguové koule po písečné pláži by bylo větší zábavou! Skladby jsou prázdné jak peněženka hispánského pornoherce, přičemž občas na pár taktech běžíte za super motivem, který v té nuzotě potěší, jako když mezi nomálními cihlami, co podáváte na stavbě, je jedna zlatá. Jsem zklamaný jak veš na pleši. Veš heš!!!!! Lžu jak když tiskne!!!!!!
Druhý poslech alba IGNITOR - The Spider Queen mi zbezpečil přesvědčení, že poslouchám album úžasně kopírující díla NWOBHM, jimiž jsme byli zahlceni na počátku 80. let. Kytary, z nichž jednu obsluhuje velmi (ne) sexy dáma Beverly Barrington, řežou jak medvěd v lednu, nový zpěvák Jason McMaster ve vyostřených polohách zpívá jako pětistovka Honda v prudkém kopci (čert vem malinké nerovnosti v jiných polohách). Kapela nabízí parádní heavy metal, plný jak vězeňské koule. Kopačák naplněný rtutí by neletěl do Macochy s větší silou!! Výborný metal. Výborný!! Jsem nadšený jako v 15 letech. A teď si vyberte! Tak je to blbé nebo geniální? Je to geniálně blbé. (ukázky zde)

1 komentář:

  1. panebože...brácho, kdes na toto byl, to je zpěv, to je jak ptakopysk v mikrovlnce. riffy celkem ujdou, kytary zní jak struhadlo na turkyň, ale ty brambory v bicích...!! ihned to spal, nebo mi to raději dej...

    OdpovědětVymazat