Na blogu nejsou nabízeny žádné soubory ke stažení / No downloads on the blog. HP

pondělí 12. října 2009

BELPHEGOR - WALPURGIS RITES - HEXENWAHN


Toto album nedoporučuji pouštět na Mikuláše. Je totiž možné, že všichni "čerti", co budou venku, by si mohli strachy jednak pokadit ocas, nebo taky hrůzou sežrat papírový jazyk a dědovu beranici i s rohy, protože tohle je peklo samo i s panem vedoucím na trůnu. Když Helmuth řve : " I am Satan!!!! I hear your voice!!", věřím mu to i já a to jsem starý kozel! Safra, co jsem to řekl, jakýpak kozel?!! Teď mne určitě stihne trest :o). Ale teď vážně - zbrusu noví Belphegor - jedno z nejzarytějších pekelnických seskupení světa - jsou jednoduše vynikající. Rakušané Mozart, Haydn, Schubert, Bruckner nebo Strauss se jistě ve svých hrobech silně podivují, co za hudebníky to po nich teď v Rakouských zemích přebralo žezlo a jakou že to břinkají muziku. Rovnou do skoku! Ale do pekelného kotle a to přímo po hlavě!!!
Je to smršť. Povolená stavidla, za kterými čekají triliony tun hnusné energie, je to, jako když se na tebe řítí zeď zvuku, vysoká, že konce nedohlédneš. Do slabých 40 minut alba Walpurgis Rites - Hexenwahn je nácpano 9 příšerných škvařenic s oplzlou blasfemickou tematikou. Úžasným způsobem zahraný death/black, uvěřitelný, přesvědčivý. Atmosféra hustá, jak chrchel samotného Satanáše, temná zrovna jako jeho řitisko a brutální ne méně, než výkony katovského tovaryše. Vynikající album, nemám slov. (ukázka zde)

1 komentář:

  1. Nedá mi to,abych nereagoval,protože tito rakouští čerchmanti patří k mým favoritům..Je málo kapel,které dosáhly věhlasu díky své poctivosti,ale BELPHEGOR mezi ně bezpochyby patří.Pod hávem blasfemické image se totiž skrývá navýsost originální a pravověrný hudební projev,který činí z této party díky vycizelovanému provedení takřka špici žánru.Vyzývám tedy všechny,kteří touží po pachuti černé hostie a nic jim není milejšího,než bezbožné orgie sabatu na Petrových kamenech,aby chutě pospíšili a obstarali si černého kozlíka jménem BELPHEGOR a na něm odjeli směr Pekelná Brána....že jim už cestou bude tuze horko,netřeba zdůrazňovat..on totiž má náramně čiperné nožky a pozoruhodné rohy...M.P.

    OdpovědětVymazat