Na blogu nejsou nabízeny žádné soubory ke stažení / No downloads on the blog. HP

pátek 23. října 2009

DINOROCK - METALOVÁ B(Ř)ITVA


V pořadu Dinorock - v neděli 25. Října v 19.00 hodin bude profil MANOWAR! Americké válečníky můžete buď nenávidět, nebo milovat, nejčastěji se tak děje v rozmezí několika málo minut hned několikrát :o). Každopádně historický dopad na metalovou scénu měli Manowar neoddiskutovatelný. Jakou optikou se na Manowar díváte vy, to nevím, já je vidím jako skupinu, která se nezalekne čehokoli trapnějšího, aby zaujala pozornost, ale zárověň také jako skupinu, která dala světu báječné heavy metalové hity, nezřídka naprosto fantasticky zahrané. Nenávidím je tak, že je vlastně miluju. Jako když máte protivného bráchu, který vás strašně prudí, ale přitom ho máte rádi. Tak zkuste v neděli Dinorock!

2 komentáře:

  1. Od MANOWAR stačí zahrát 10x po sobě Black Wind Fire And Steel a všichni budou spokojení...anebo 1x poslední album a je navěky po DinoRocku...Nejlepší je jejich 1. album, furt toužím po tom, mít tak tu svalnatou, zjizvenou paži, třímající meč s orlicí...

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem slyšel jejich první placku někdy v osmdesátých(?)..., byl to masakr, hlavně ta basa. Pak jsem se ale, snad ke škodě, přeorientoval na trošku tvrdší maso, ale díky RockMaxu jsem je zase objevil, jakož i další kapely z dob, kdy báječní lidé zjistili, že se dá spojit dobré s užitečným a propojili elektřinu s hudebními nástroji... Nebudu chybět. Každý, kdo si říká metalista, by neměl chybět. Omluvou je snad jen vlastní pohřeb, ale ten si užije každý až po poslechu, takže je to v poho :)))

    OdpovědětVymazat