Na blogu nejsou nabízeny žádné soubory ke stažení / No downloads on the blog. HP

pátek 9. října 2009

DINOROCK - PIPKY HRAJÍ ROCK!!!


Tento týden bude Dinorock vonět estrogenem. Ženy hrají rock přinejmenším stejně dobře jako muži a kdo tomu nevěří, ať si naladí Radio RockMax právě na Dinorock (11.10.2009 19.00), kde probereme některé ženské rockové skupiny a interpretky. Jen namátkou - v pořadu se objeví Vixen, Smashed Gladys, Saraya, Lee Aaron, britský heavy metalový harém Girlschool, Envy nebo super hair metalové holky Phantom Blue. Tyto pipky v pohodě strčí do kapsy celé řady svých mužských protějšků a netřeba se obávat, že by za to neuměly vzít. Zkuste babský rock a metal - tento týden v Dinorocku.

2 komentáře:

  1. Doufám,brácho,že tam zařadíš mé veleoblíbené ROCKBITCH,které pod rouškou přiblblé rádoby erotické show hrály vynikající metal!Jejich jediné album Hard Driven Bimbo je bez nadsázky famózní,obzvlášť basistka tam řádí jako fretka v nohavici..samozřejmě,jako spousta dobrých alb,upadlo i toto v zapomnění,bylo by dobré je patřičně s uctivou pompou exhumovat.Když tak to mám..A neopomeň britky ROCK GODDESS,byvší chráněnkyně slovutného Paula SAMSONA,které hrály čistokrevný,ale jemný HM.Předem dík za PHANTOM BLUE...ty byly fakt super,navíc nevypadaly jak z nepodařené travesti show,byly to HODNĚ DOBRÉ KOZINY!!! M.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo,zapomněl jsem...doufam,že nebude opomenuta tygřice,která si říkala WENDY O´WILLIAMS a svého času krákorala u metal punkového tanku PLASMATICS!!! To by byla škoda,protože tahle tuze milá dáma měla hlas,že takový na Lešné není.Všichni chcou furt vidět lochnesku a yettiho,ale tady je hlas živého TYRANOSAURA REXE!Ta když na vás,milí braši,zachrčí to své PUT YOUR LOVE IN ME,tak láska neláska,kulky mezi půlky a voláte mamě...M.

    OdpovědětVymazat