Na blogu nejsou nabízeny žádné soubory ke stažení / No downloads on the blog. HP

úterý 30. června 2009

SCORPIONS v Dinorocku !!!


Tento týden bude v pořadu Dinorock v radiuRockMax profil nejslavnější německé skupiny všech dob - věhlasných SCORPIONS! Napište mi, které tutovky byste od SCORPIONS chtěli nejvíc slyšet - budu se vám snažit vyhovět. A v neděli rozhodně poslouchejte - profil SCORPIONS v pořadu Dinorock - radio RockMax - neděle 5.7.2009 19.00.

3 komentáře:

  1. Málokdo si zaslouží účast v Dinorocku víc než SCORPIONS,cokoliv se od nich zahraje,bude poctou samotnému smyslu hardrockové hudby.Já osobně obdivuji kromě několika vskutku geniálních řadových alb i jejich projekt s Berlínskou filharmonií,což byla zjevná reakce na metallicovské S/M.Dlužno poznamenat,že se Scorpions s touto fůzí se symfonickým zvukem popasovali daleko lépe.Je to jistě dáno především melodičností jejich hudby,již nelze s Metallicou srovnávat a také poměrně vydařenými aranžemi orchestru.Tak kdyby zaznělo něco z Moment Of Glory...Michal P.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě by mohla zaznít písnička Under The Same Sun z alba Face The Heat (93). Ta patří mezi mé oblíbené.

    OdpovědětVymazat
  3. škoda že jsem tehdy nebyl na internetu ,určitě bych si tenhle dílec Dinorocku s gustem poslechl- ještě štěsti a to víc než z pekla mám takřka vše co od nich zbožnuju na mém youtube účtu!

    OdpovědětVymazat