Na blogu nejsou nabízeny žádné soubory ke stažení / No downloads on the blog. HP

neděle 14. června 2009

Chléb náš vezdejší dejž nám dnes......


Říká se, že prý chleba se nám nikdy nepřejí - v mém případě teda rohlíky. Ale co muzika ? Máme několik desítek let věku za sebou - z čehož asi dvě třetiny dosavadního života posloucháme rockovou (i jinou hudbu). Tak jsem dumal nad tím, která alba mně nikdy nezprudila a byl bych ochoten si je pustit každý den - svátky nevyjímaje. Vybrat deset takových alb celkem ještě šlo, ale výběr se mi pak smrskl na čtyři - tahle alba mohu dostat do sebe každý den a neskončí v koši (ani já v blázinci): Iron Maiden - The Number Of The Beast - nejmetalovější ze všech metalových děl, Meat Loaf - Bat Out Of Hell - hyperkolosální rockové veledílo Jima Steinmana, Mötley Crüe - Shout At The Devil - nepřekonatelná dvojka rarachů z Los Angeles a Venom - Black Metal - nejzásadnější dílo extrémního heavy metalu. Napiš i ty své každodenní rohlíky.

2 komentáře:

  1. Beznadějné srdcovky?Alba,která bych si vzal i na opuštěný ostrov bez cd přehrávače?Tady jsou(bez pořadí a racionálního vysvětlení):
    BATHORY-Bathory
    BATHORY-The Return
    SADUS-Chronicle Of Chaos
    DESTRUCTION-Sentence Of Death
    TANKARD-Disco Destroyer
    THEATRE OF TRAGEDY-Theatre Of Tragedy
    KREATOR-Endless Pain
    CANNIBAL CORPSE-Live Cannibalism DVD(to mi dejte do hrobu.....ale ještě nee) Michal P.

    OdpovědětVymazat
  2. Rainbow - Long Live Rocknroll/Dio- Holy Diver/UFO - Strangers In The Night(live album)Deep Purple - In Rock/Uriah Heep - Demons and Wizards.............a spousta dalších-vše rovněž uváděno bez pořadí a racionalního vysvětléní-zdraví vás 27letý Dinorocker Rainbowdemon

    OdpovědětVymazat